SIIVOUSPALVELUT

Siivouspalvelut

Toteutamme asiakkaillemme ylläpitäviä siivouspalveluja erikokoisiin toimitiloihin. Kattaviin siivouspalvelutuotteisiin kuuluu lisäksi porrassiivous sekä rakennustyömaan loppusiivous. Nykyisiä siivouskohde asiakkaitamme ovat ruokakaupat, tavaratalot, kahvilat, vaateliikkeet, päiväkodit ja perinteiset toimistot. Siivouspalveluitamme hyödynnetään usein myös juhlissa, festivaaleilla ja tapahtumatilaisuuksissa.

 

Kauttamme on mahdollista tilata siivouksen oheistuotteita kuten roskakoreja, hygieniapaperia sekä saippua tuotteita telineineen.

 

Rakennussiivous

Rakennussiivous voidaan jakaa kolmeen pääasialliseen vaiheeseen. Siivouspalvelut ovat rakennusvaiheen siivous, rakennuksen purkamiseen liittyvä siivous ja loppusiivous joka tunnetaan myös nimellä käyttöönottosiivous. Palvelun lopputuloksena syntyy siistejä muuttovalmiita asumus- ja oleskelutiloja.

 

Hyvällä siivouspalveluiden suunnittelutyöllä säästät aikaa ja rahaa. Suunnitelmalisuus ja yhteistyö urakoitsijan kanssa on tärkeää, jotta rakennussiivouksen vaiheet tehdään optimaalisesti oikeaan aikaan. On yhteisesti sovittava milloin rakennusjätteet poistetaan, irtolika pyyhitään pois, ikkunat pestään ja rakennuspöly pyyhitään tasopinnoilta.

 

Tässä on esimerkki siivouksen suunnittelun tärkeydestä. Loppusiivous aloitetaan yleisesti ennen ilmanvaihtokoneiden käynnistämistä, etteivät pöly ja lika pääse ilmanvaihtokanaviin.

 

Rakennussiivouksen viimeinen vaihe on tarkistussiivous, kun viimeiset asennustyöt on saatettu loppuun. Tämän jälkeen tilat suljetaan liikenteeltä odottamaan uusia asukkaita.

 

Suursiivous

Suursiivous on siivouspalvelu, jossa kiinnitetään huomiota niihin toimitilan osiin jotka eivät kuulu normaalin ylläpitävään siivoukseen. Yleisesti tämä palvelu tunnetaan nimityksellä lattiasta- kattoon siivous. Suursiivouksessa puhdistetaan lika ja pöly ylätasoilta, valaisimien päältä ja seinäpinnoilta. Suursiivous toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden perusteella.

 

Mielellämme yhdistelemme suursiivoukseen myös muita kokonaisuuksia kuten esimerkiksi lattiapintojen vahauksen.

 

Yläpölyjen poisto

Myymälät ja korkeat toimitilat jotka sisältävät ilmastoitiputkia sekä valokiskoja keräävät runsaasti pölyä ja likaa. Pöly ja lika vaikuttavat merkittävästi toimitilan ilmanlaatuun. Runsas pölymäärä saattaa pahimmillaan aiheuttaa jopa palovaaran kiinteistölle.

 

Suosittelemmekin asiakkaillemme yläpölyjen poistoa 1-2 kertaa vuodessa. Palveluna yläpölyjen poisto saadaan toteutettua korkealta henkilönostimen sekä reppuimureiden avulla.

 

Lattiavahaus

Lattioiden vahaus on ennakoivaa siivoustyötä. Kun varmistetaan, että lattioissa on hyvä vahapinta, on niiden puhdistaminen huomattavasti tehokkaampaa.

 

Lika esimerkiksi kenkien mukana kulkeutuva hiekka ja tahrat lähtevät vahatusta lattiasta huomattavasti helpommin.

 

Asiakkaalla on mahdollisuus säästää merkittävästi siivouspalvelukustannuksissa, kun lattioiden vahaus hoidetaan säännöllisin väliajoin. Vahauksella on myös suora vaikutus lattiapintojen ylläpitokuluihin. Säännöllisellä vahaustyöllä lattiat pysyvät pidempään hyvässä kunnossa, jolloin korjauksia ja huoltoja tarvitaan harvemmin.

 

Liukuportaiden pesu

Liukuportaiden siivous tapahtuu siihen tarkoitetulla siivoustyökoneella. Liukuporraskoneemme pesee kaiken tyyppiset liukuportaat liasta, ruoasta ja pölystä. Liukuportaiden pesun yhteydessä huolehditaan aina liukuportaiden kaiteista ja liukuportaiden sivulaidoista, sekä liukuportaiden väliin jäävästä jakokourusta.

 

Ikkunoiden pesu

Käytämme ikkunanpesu työssämme erittäin laadukkaita pesuaineita sekä välineitä. Vaativiin siivouskohteisiin on käytössämme henkilönostin, jonka avulla pystymme pesemään ikkunat myös korkeissa kohteissa.

 

Yhtiömme tarjoaa ikkunoiden pesupalvelua läpi vuoden. Palvelun yhteydessä siivotaan samassa aina ikkunoiden karmit ja ikkunalaudat. Tarvittaessa pyyhimme myös kaihtimet.

 

Tapahtuma- ja festivaalisiivous

Juhlatilaisuuksien siivous voidaan sopimuksen mukaan tehdä tapahtumatilaisuuden päätyttyä jälkisiivouksena taikka itse juhlan aikana päivystyssiivouksena.

 

Tapahtumassa päivystävän siivoojan ulkoasuun kiinnitetään erityistä huomiota juhlatilaisuuden mukaisella asustuksella.

 

Siisteydellä ylläpidetään viihtyisää yleiskuvaa juhlasta. Esim. festivaaleilla tärkeintä järjestäjälle on asioiden sujuva eteneminen ja asiakkaiden viihtyvyys.

 

Yrityksemme on festivaali -tapahtumien jätehuollon ja kierrätyksen ammattilaisia. Autamme erittäin mielellämme ympäristöystävällisten materiaalien ja tuotteiden valinnassa.

 

Siivouksen lisäpalvelut

Monet nykyisistä asiakkaistamme haluavat keskittyä liiketoimintaansa ja ostaa siivouspalveluiden yhteydessä hygieniapaperit, käsisaippuat, käsidesit, wc- ja käsipaperit sekä tuotteisiin liittyvät telineet.

 

PALVELUT

Siivous kuva

palvelemme

24/7

B So Clean Oy

All Rights Reserved

Designed by iConceptDesign

 

Oravatie 7a

02270 Espoo

Puh. +358 40 7639261

Fax: +358 9 825 1815

palvelu@soclean.fi