Rakennussiivous Helsinki

Onko sinulla etsinnässäsi ammattitaitoinen yritys, jolta onnistuu rakennussiivous? Meiltä saat laadukasta ja luotettavaa siivousta kaikenlaisiin rakennusprojekteihin, olipa kyseessä sitten uudisrakennus, remontti tai suuremmat rakennustyömaat.

Miksi valita B So Clean kumppaniksesi rakennusiivoukseen?

Valitsemalla meidät kumppaniksesi tarkoittaa, että luotat kokeneeseen toimijaan, jonka erikoisosaaminen kattaa laajasti rakennusalan siivouksen moninaiset haasteet ja vaatimukset. Meidän yli 20 vuoden kokemuksemme takaa, että jokainen rakennusprojekti pienestä suureen, pysyy puhtaana ja turvallisena kaikissa vaiheissaan, ylittäen jopa tiukimmat odotukset

Rakennussiivous Helsinkiin menossa
Rakennussiivous Helsinki

Mitä palvelumme esimerkiksi pitävät sisällään?

Rakennusvaiheen siivous: Pidämme rakennustyömaasi puhtaana ja järjestyksessä koko projektin ajan.

Loppusiivous: Suoritamme perusteellisen loppusiivouksen rakennusprojektin päätyttyä, valmistaen tilat lopputarkastukseen tai käyttöönottoon.

Jätehuolto ja kierrätys: Huolehdimme rakennusjätteen poistosta ja kierrätyksestä, tukien kestävää kehitystä.

Miten prosessi toimii?

Alkukartoitus

Ensimmäinen askel on tietää siivouksen laajuus. Tämän vuoksi aloitamme prosessin perusteellisella alkukartoituksella ja tarpeiden analysoinnilla.

Suunnitelma

Seuraavaksi laadimme yksilöllisen siivoussuunnitelman, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja toiveita. Tässä suunnitelmassa käydään läpi, kuinka usein siivous tehdään, erityistarpeet ja muu tarvittava, että työnlaatu saadaan pidettyä korkealla.

Aloitus

Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen siivoussuunnitelmasta, teemme sopimuksen ja aloitamme palvelun. Tiimimme työskentelee tehokkaasti ja huomaamattomasti, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin.

Ota yhteyttä

Meiltä rakennussiivous Helsinkiin nopealla aikataululla.

Hinnat alkaen 24,95€ + alv 24%. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Rakennussiivous tehostaa työmaatasi

Ammattimainen rakennussiivous ei ainoastaan paranna turvallisuutta ja vähennä onnettomuusriskejä rakennustyömaalla, vaan myös nopeuttaa projektin valmistumista pitäen työmaan siistinä ja järjestyksessä. Lisäksi loppusiivous valmistaa rakennuksen lopullista käyttöönottoa varten, varmistaen että se on täysin puhdas ja valmis uusille asukkaille tai toiminnalle.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Yrityssiivous

Yrityssiivous on räätälöity palvelu, joka pitää huolen yrityksenne tilojen puhtaudesta ja turvallisuudesta. Olipa kyseessä sitten liiketila, toimisto tai teollisuushalli, ammattimainen siivouspalvelumme varmistaa, että työympäristönne on aina edustuskelpoinen ja hygieeninen. Tämä palvelu kattaa kaiken tarvittavan, jotta voitte keskittyä täysillä omaan toimintaanne.

Yrityssiivous menossa
Ylläpitosiivous Helsinkiin tehty ja puhtaat portaat

Ylläpitosiivous

Myymälä- ja ylläpitosiivous on keino taata hyvä asiakaskokemus. Siisti ja hyvin hoidettu myymälä houkuttelee asiakkaita ja luo positiivisen ensivaikutelman. Meidän palvelumme varmistaa, että asiakas- ja myymälätilanne ovat aina puhtaat ja turvalliset sekä asiakkaille että henkilökunnalle. Säännöllinen myymäläsiivous auttaa ylläpitämään myymälänne imagoa ja näin ollen edistää myyntiä.

Toimistosiivous

Toimistosiivous on keskeinen osa yrityksen päivittäistä toimintaa, varmistaen mukavan ja viihtyisän työympäristön. Ammattimainen siivous auttaa ehkäisemään tautien leviämistä ja parantaa työtehoa poistamalla häiriötekijät. Palvelumme sisältää kaiken pölyjen pyyhkimisestä lattioiden hoitoon, jotta voitte nauttia puhtaasta ja järjestetystä toimistosta päivästä toiseen.

Toimistosiivous Helsinkiin käynnissä

Milloin rakennussiivous kannattaa tilata?

Rakennussiivous kannattaa tilata heti projektin alussa ja jatkaa koko rakennusprojektin ajan.

Tämä varmistaa työmaan siisteyden ja turvallisuuden, vähentää onnettomuusriskejä ja nopeuttaa projektin valmistumista. Koko projektin ajan tehtävä ylläpitosiivous pitää työskentely-ympäristön tehokkaana ja turvallisena. Loppusiivous tilataan projektin päätyttyä ennen lopputarkastusta tai käyttöönottoa, jotta tila on täysin puhdas ja valmis käyttöön.

Rakennussiivouksen oikea-aikainen tilaaminen varmistaa sujuvan ja turvallisen työmaan läpi koko projektin. Huolellinen loppusiivous varmistaa tilan valmiuden käyttöön ja asiakastyytyväisyyden.

Usein kysyttyä rakennussiivouksesta

Rakennussiivouksen hinta riippuu useista tekijöistä, kuten projektin koosta, siivouksen vaativuudesta, ja tarvittavista erikoispalveluista. Teemme aina alkukartoituksen, jossa kartoitetaan työnkuvat ja mahdolliset erityistarpeet. Tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan ilman että laadusta tingitään.

Rakennussiivous voi sisältää laajan kirjon tehtäviä rakennusprojektisi tarpeiden mukaan. Tähän kuuluvat tyypillisesti rakennusjätteen poisto, pölyn ja lian puhdistus kaikilta pinnoilta, saniteettitilojen siivous, lattioiden puhdistus ja vahaus sekä ikkunoiden pesu.

Projektin laajuudesta ja tiimimme aikataulusta riippuen pyrimme aloittamaan rakennussiivouspalvelut mahdollisimman pian sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Ymmärrämme rakennusprojektien kiireellisyyden ja joustavuuden tarpeen, ja siksi teemme parhaamme vastataksemme nopeisiinkin tarpeisiin. Rakennussiivous Helsinkiin tehdään joustavalla aikataululla.

Meiltä onnistuu tällä hetkellä rakennussiivous Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle eli pk-seudulle. Lisäksi toimimme myös Turun ja Tampereen alueilla.

Ota yhteyttä ja tilaa rakennussiivous!

Pyydä tarjous siivouksesta ja olemme sinuun yhteydessä!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.