Myymäläsiivous Espoo

Onko sinulla etsinnässäsi ammattitaitoinen yritys, jolta onnistuu myymäläsiivous Espooseen? Tarjoamme ensiluokkaista siivouspalvelua, joka takaa myymäläsi pysyvän houkuttelevana ja puhtaana, luoden näin miellyttävän ostosympäristön asiakkaillesi ja turvallisen työpaikan henkilöstöllesi.

Miksi valita B So Clean ylläpitosiivoukseen?

Kun halutaan yhdistää yli 20 vuoden kokemus ja ammattitaitoinen työnjälki, saadaan vastaukseksi B So Clean. Vuosien kokemus ylläpito- ja myymäläsiivouksesta takaa ymmärrykseen kaikenlaisten tilojen ja myymälöiden yksilöllisistä siivoustarpeista.

Jokainen tila, jolle tehdään ylläpitosiivous on totta kai ainutlaatuinen. Siivouksen kohteen voi olla myymälä tai vaikkapa katsastuskonttori, ja molemmissa tapauksissa siivousratkaisut räätälöidään tilan mukaisesti. Olipa kyseessä sitten perusteellinen lattioiden puhdistus, hyllyjen pölyjen poisto tai saniteettitilojen hygienian varmistaminen, meidän siivouspalvelumme takaavat, että tilasi ja myymäläsi säilyy puhtaana ja kutsuvana.

Ylläpitosiivous Helsinkiin tehty ja puhtaat portaat
Myymäläsiivous Espoo

Mitä palvelumme esimerkiksi pitävät sisällään?

Lattioiden ja mattojen perusteellinen puhdistus: Takaamme, että kulkuväylät ovat puhtaat ja turvalliset kaikille.

Pölyjen pyyhintä ja tuote-esillepanojen siistiminen: Varmistamme, että tuotteidesi esillepano on houkutteleva ja pölytön.

Saniteettitilojen säännöllinen siivous: Pidämme wc-tilojesi puhtauden ja hygienian korkeatasoisena.

Näyteikkunoiden ja lasipintojen kiillotus: Huolehdimme, että myymäläsi ulkopuoli heijastaa yrityksesi laatua. 

Miten prosessi toimii?

Alkukartoitus

Ensimmäinen askel on tietää siivouksen laajuus. Tämän vuoksi aloitamme prosessin perusteellisella alkukartoituksella ja tarpeiden analysoinnilla.

Suunnitelma

Seuraavaksi laadimme yksilöllisen siivoussuunnitelman, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja toiveita. Tässä suunnitelmassa käydään läpi, kuinka usein siivous tehdään, erityistarpeet ja muu tarvittava, että työnlaatu saadaan pidettyä korkealla.

Aloitus

Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen siivoussuunnitelmasta, teemme sopimuksen ja aloitamme palvelun. Tiimimme työskentelee tehokkaasti ja huomaamattomasti, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin.

Ota yhteyttä

Meiltä ylläpito- ja myymäläsiivous Espooseen toteutuu nopealla aikataululla.

Hinnat alkaen 24,95€ + alv 24 %. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ylläpitosiivous säästää aikaa

Siivouksen edut ovat monesti itsestäänselvyyksiä – eli halutaan puhdasta. Sillä on kuitenkin isompi merkitys. Se vaikuttaa merkittävästi sekä yrityksesi julkikuvaan että sen työympäristöön.

Ammattitaitoinen ylläpitosiivous takaa sen että, luot tiloillasi vahvan ja positiivisen ensivaikutelman asiakkaillesi. Tällöin välität viestin yrityksesi ammattimaisuudesta ja sitoutumisesta laatuun. Lisäksi puhtaat ja hyvin ylläpidetyt tilat tukevat työntekijöidesi hyvinvointia ja lisäävät heidän tuottavuuttaan.

Kun palvelu räätälöidään vastaamaan tarkasti yrityksesi tarpeita, varmistetaan että saatte parasta mahdollista palvelua ja vastinetta investoinnillenne. Tämä tekee ylläpitosiivouksesta sijoituksen, joka ei ainoastaan paranna yrityksesi nykytilannetta, vaan myös tukee sen pitkän aikavälin menestystä ja kasvua.

Muista myös suursiivous tarpeen tullen

Ylläpitosiivous on hyvä tehdä säännöllisesti, mutta suursiivous on se palvelu, jossa käydään läpi myös ne toimitilan osat, jotka eivät kuulu normaalin ylläpitävään siivoukseen. Yleisesti tämä palvelu tunnetaan nimityksellä lattiasta- kattoon siivous. Suursiivouksessa mm. puhdistetaan lika ja pöly ylätasoilta, valaisimien päältä ja seinäpinnoilta. Suursiivous toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden perusteella.

Yrityssiivous menossa

Usein kysyttyä ylläpitosiivouksesta

Ylläpito- / myymäläsiivous on jatkuva, säännöllisesti suoritettava siivouspalvelu, joka pitää yrityksen tilat puhtaina, järjestyksessä ja hygieenisinä. Se kattaa laajan kirjon toimenpiteitä, kuten lattioiden puhdistuksen, pölyjen pyyhkimiset, saniteettitilojen siivouksen ja roskien hävittämisen, varmistaen näin optimaalisen työ- ja asiakasympäristön.

Ylläpitosiivouksen tiheys riippuu useista tekijöistä, kuten tilojen käyttötarkoituksesta, asiakkaiden määrästä ja yrityksen omista puhtausvaatimuksista. Tarjoamme joustavat siivousaikataulut, jotka vastaavat juuri teidän yrityksenne tarpeisiin, olipa kyseessä päivittäinen, viikoittainen tai kuukausittainen siivous.

Palvelumme sisältää monenlaisia siivoustehtäviä, jotka räätälöidään yrityksesi vaatimusten mukaan. Palvelu voi sisältää esimerkiksi lattiapintojen pesun ja vahauksen, pölyjen pyyhkimisen kaikilta pinnoilta, saniteettitilojen perusteellisen puhdistuksen, roskien viennin ja ikkunoiden puhdistuksen. Ylläpito- ja myymäläsiivous Espooseen toteutetaan aina sillä kokonaisuudella, jonka olemme sopineet.

Ylläpitosiivous keskittyy päivittäisen tai säännöllisen puhtaanapidon ylläpitämiseen, kun taas perusteellinen siivous on syvempää, kattavampaa puhdistusta, joka suoritetaan harvemmin. Perusteellinen siivous saattaa sisältää tehtäviä, kuten tekstiilien syväpuhdistuksen tai vaikeiden tahrojen poiston, jotka eivät tyypillisesti kuulu ylläpitosiivouksen piiriin.

Ylläpitosiivouspalvelun tilaaminen on helppoa. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarpeistanne ja suunnitellaan yhdessä siivousratkaisu yrityksellenne. Tarjoamme konsultaation, jonka aikana voimme yhdessä määritellä siivouksen laajuuden ja aikataulun. Myymäläsiivous Espooseen tehdään joustavalla aikataululla.

Meiltä onnistuu tällä hetkellä ylläpito- ja myymäläsiivous Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle eli pk-seudulle. Lisäksi toimimme myös Turun ja Tampereen alueilla.

Ota yhteyttä ja tilaa ylläpitosiivous!

Pyydä tarjous siivouksesta ja olemme sinuun yhteydessä!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.