Toimistosiivous Tuusula

Onko sinulla etsinnässäsi ammattitaitoinen yritys, jolta onnistuu toimistosiivous Tuusulaan joustavalla aikataululla? Tarjoamme korkealaatuista toimistosiivousta, joka takaa työympäristösi puhtauden, turvallisuuden ja viihtyisyyden. Luodaan ihanteelliset olosuhteet sekä työntekijöillesi että yrityksesi vieraille.

Miksi tilata toimistosiivous meiltä?

Kun halutaan yhdistää yli 20 vuoden kokemus ja ammattitaitoinen työnjälki, saadaan vastaukseksi B So Clean. Vuosien kokemus toimistosiivouksesta takaa ymmärrykseen kaikenlaisten toimistojen siivoustarpeista.

Jokainen toimisto on erilainen, mikä tarkoittaa, että myös siivoustarpeet vaihtelevat. Tarjoamme räätälöidyt toimistosiivousratkaisut, jotka vastaavat juuri sinun toimistosi tarpeisiin – olipa kyseessä sitten päivittäinen ylläpitosiivous tai syvempi perusteellinen siivous.

Toimistosiivous Helsinkiin käynnissä
Toimistosiivous Tuusula

Mitä palvelumme esimerkiksi pitävät sisällään?

Työpisteiden ja kokoustilojen puhdistus: Varmistamme, että sinun ja työntekijöiden työskentelyalueet ovat aina puhtaat ja järjestyksessä.

Lattiapintojen hoito: Huolehdimme lattioidesi puhtaudesta, olipa kyse maton imuroinnista tai kovien lattiapintojen pesusta ja vahauksesta.

Saniteettitilojen siivous ja ylläpito: Ylläpidämme wc-tilojesi puhtauden ja hygienian korkealla tasolla.

Ikkunoiden ja lasipintojen puhdistus: Kirkkaat ikkunat luovat valoisan ja kutsuvan ilmapiirin toimistoosi.

Miten prosessi toimii?

Alkukartoitus

Ensimmäinen askel on tietää siivouksen laajuus. Tämän vuoksi aloitamme prosessin perusteellisella alkukartoituksella ja tarpeiden analysoinnilla.

Suunnitelma

Seuraavaksi laadimme yksilöllisen siivoussuunnitelman, joka vastaa yrityksesi tarpeita ja toiveita. Tässä suunnitelmassa käydään läpi, kuinka usein siivous tehdään, erityistarpeet ja muu tarvittava, että työnlaatu saadaan pidettyä korkealla.

Aloitus

Kun olemme päässeet yhteisymmärrykseen siivoussuunnitelmasta, teemme sopimuksen ja aloitamme palvelun. Tiimimme työskentelee tehokkaasti ja huomaamattomasti, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin.

Ota yhteyttä

Meiltä toimistosiivoukset nopealla aikataululla.

Hinnat alkaen 24.95€ + alv 24%. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Toimistosiivous Tuusula

Toimistosiivous takaa paremman viihtyvyyden

Siivous ei ole vain investointi puhtauteen, vaan myös työntekijöiden hyvinvointiin, tuottavuuteen ja yrityksesi imagoon. Puhtaassa ja hyvin järjestetyssä toimistossa työskentely parantaa keskittymistä, vähentää sairastumisia ja luo positiivisen kuvan yrityksestäsi vierailijoiden silmissä.

Muista myös suursiivous tarpeen tullen

Toimistosiivous on hyvä tehdä säännöllisesti, mutta suursiivous on se palvelu, jossa käydään läpi myös ne toimitilan osat, jotka eivät kuulu normaalin ylläpitävään siivoukseen. Yleisesti tämä palvelu tunnetaan nimityksellä lattiasta- kattoon siivous. Suursiivouksessa mm. puhdistetaan lika ja pöly ylätasoilta, valaisimien päältä ja seinäpinnoilta. Suursiivous toteutetaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden perusteella. Kun sinulla tai yritykselläsi ilmenee tarve tilata toimistosiivous Tuusulaan, kysy samalla suursiivouksestamme.

Yrityssiivous menossa

Usein kysyttyä toimistosiivouksesta

Hinta määräytyy valittujen palveluiden, toimiston koon ja siivoustiheyden perusteella. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja räätälöidyt palvelupaketit, jotka sopivat monille eri budjeteille.

Toimiston siivoustiheys riippuu monista tekijöistä, kuten toimiston koosta, työntekijöiden määrästä, toimiston sijainnista ja siellä tapahtuvan liikenteen volyymista. Tarjoamme joustavia siivousaikatauluja, jotka voivat vaihdella päivittäisestä siivouksesta viikoittaiseen tai kuukausittaiseen siivoukseen, riippuen toimistosi spesifeistä tarpeista.

Kyllä, olemme joustavia ja pystymme mukauttamaan siivousaikataulut sopimaan parhaiten yrityksesi työaikoihin, häiritsemättä päivittäistä toimintaa.

Toimistosiivouksen tilaaminen on helppoa. Ota yhteyttä ja keskustellaan tarpeistanne ja suunnitellaan yhdessä siivousratkaisu yrityksellenne. Tarjoamme konsultaation, jonka aikana voimme yhdessä määritellä siivouksen laajuuden ja aikataulun. Toimistosiivous Helsinkiin tehdään joustavalla aikataululla.

Meiltä onnistuu tällä hetkellä toimistosiivous Tuusulaan, Espooseen, Turkuun, Helsinkiin ja Tampereelle. Lisäksi teemme siivouksia näiden kaupunkien lähialueilla.

Ota yhteyttä ja tilaa toimistosiivous!

Pyydä tarjous siivouksesta ja olemme sinuun yhteydessä!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.